Звездата на БНТ Георги Любенов беше изловен в опасна близост с

...
Звездата на БНТ Георги Любенов беше изловен в опасна близост с
Коментари Харесай

Звезда на БНТ е на левия бряг? Хванаха журналиста Георги Любенов с нежно момче!

Звездата на БНТ Георги Любенов беше изловен в рискова непосредственост с юноша с очевидно леви наклонности в столично заведение, твърди " Таблоид ".  Компаньонът на водещия, на забележима възраст не повече от 20 години, беше щедро намазан с декор дьо загар и маниерничеше в жанр, непокътнат за мъжлета, които желаят да са дами.

Симпатичната двойка се отдаде на сладка раздумка и консумация на кафе по обедно време предходната седмица. Явно работохоликът Любенов беше употребявал един от дребното си свободни часове, с цел да се позанимае с персоналния си живот.

Жоро е извънредно предан на работата си и в професионализма му не се съмнява никой от сътрудниците му на „ Сан Стефано “ 29. Точно около работохолизма плъзнали съмнения за половата му ориентировка. Макар и да е харесван от мнозина млади стажантки в Българска национална телевизия, водещият от много време е обект на клюки, че се разхожда твърдо по „ левия бряг “. Засега твърди доказателства за мълвата нямаше, само че и никой в Българска национална телевизия не е чувал чаровникът от новините да има джиджи-биджи връзки с някоя дама.

Преди години се шушукаше за негов романс с Теди Кацарова поради две техни почивки в Гърция, само че летните им воаяжи не бяха интимни, а с банда другари. Самата дъщеря на Силвия Кацарова изрично отхвърля с Жоро да я свързва освен това от елементарна дружба. Като изключим Теди, друга жена не се е завъртала към звездата на „ По света и у нас “.

Любенов пази в дълбока загадка с кого си ляга, тъй като знае какъв брой любопитни са сътрудниците му и по какъв начин щом научат нещо, ще го трансфорат в сочна клевета.

Журналистът въпреки всичко е издавал в миг на признание, че преди доста време персоналната гадателка на Дарина Павлова и Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, била негов посетител в „ Полет над нощта “ и предсказала по какъв начин ще се развие персоналният му живот. Заявила му, че ще се ожени на 31 и ще има две деца. Днес обаче Любенов е съвсем на 42 и не дава и дума да се издума за женитба, то няма и с кого. Красавецът живее самичък в дребното си, само че първокласно жилище покрай зала „ Универсиада “ и работи по 12 часа на денонощие.

Жоро Любенов е от столичния кв. „ Хаджи Димитър “. Майка му го родила сред 12,30 и 13 ч. на 25 февруари 1976-а. Кръстеният на дядо си Българска национална телевизия публицист има сестра – Ирен, която е с десетилетие по-голяма от него. Баща му – Любен, работел във външнотърговска компания дълги години и постоянно пътувал в чужбина. Работата на майка му пък била обвързвана с и конструиране и планиране на театрални подиуми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР